NJN-reunie 7 oktober 2000

De NJN bestaat dit jaar 80 jaar, daarom hield de huidige NJN wil hier samen met de ouwe sokken de reunie in de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein in Velp. Hier is de namenlijst van de mensen die de reunie hebben bezocht (in het totaal 874 personen). De namenlijst staat nu afgebeeld in zwart/wit i.v.m. met het eventueel uitprinten.

Alstublieft, hier zijn de FOTO'S  (psssst..er zijn foto's bijkomen, zie portretten.)

Er zijn acht aparte pagina's. Door op de kleine fotootjes te klikken worden ze groter weergegeven. Met de tekst 'previous' en 'next' kun je de vorige of volgende foto bekijken. Bovenin kun je wisselen tussen de acht pagina's. Deze foto's blijven voorlopig hier zichtbaar.

Je kunt ook je eigen foto's of literaire bijdrage inzenden naar deze site!! Kom, ga mee naar de literaire pagina

Beerputten, kwelen of  zingen:

Wie de tekst of een deel van de tekst van een of meer liedjes uit zijn of haar N.J.N.-tijd kwijt is, kan contact opnemen met Ronald Reuderink. Hoogst waarschijnlijk kan ik je aan de verlangde tekst helpen. Mocht je bij een verhuizing of grote opruiming N.J.N.-stencils met teksten van liedjes of andere beerputzaken weg willen doen, bel, schrijf of e-mail mij a.u.b., ik neem ze graag over en zal zorgen dat ze later in een openbaar archief komen. Voor bestuurlijke, natuur-historische zaken en bijv. afdelings-
en districtsblaadjes zijn dergelijke zaken al door anderen geregeld. Mijn adres is:
Ronald Reuderink, Binnenhof 19, 8802 MD Franeker, tel.: 0517-395937, e-mail: reuderin@dds.nl   (N.B. achternaam zonder "k" op het eind).


Het programma  van de dag is hier nog terug te zien. Hoe zou het feest van de huidige NJN geweest zijn?
De oproep van de organisatie laten we nog even staan, wellicht volgen er nog mededelingen ivm de afwikkeling (?).

Op onderstaande foto is te zien waar de reunie werd gehouden (je kunt op de foto klikken).

Het adres is: Larensteinselaan 26a, 6882 CT Velp.

Adresgegevens van de deelnemers:

Hoewel we proberen ons adresbestand actueel te houden, zijn we niet altijd op de hoogte van het overlijden van ouwe sokken. We kunnen dan ook nooit helemaal voorkomen, dat we een brief sturen naar een ouwe sok die inmiddels is overleden. We vinden dit voor de nabestaanden heel naar, maar we hopen wel dat ze het overlijden even aan ons doorgeven. En indien geadresseerde niet meer op dit adres woont, horen wij dat ook graag, liefst natuurlijk met vermelding van het juiste adres.

Organisatie Reunie 2000 incl. Afdeling gevonden voorwerpen:

Tjeerd Bosma en Floor Meijboom
Martin Kobus en Elske Sjollema
Gertjan Jobse (NJN)
Wolf Waterman
Eric Gerding 

Last update: 15-10-2000