Programma-overzicht

10.00 uur Ontvangst deelnemers

11.00 uur: Officiele opening

13.00 uur: Start symposium "Water in 't Veld"

Dit symposium is een afsluiting van het thema 'waterkwaliteit', dat de afgelopen twee jaar bij de NJN centraal heeft gestaan. Sprekers zullen hun visie geven op de vraag: "Hoe kunnen we de veldwaarnemingen (monitoring) gebruiken om beleid te schrijven?" Verschillende leden van de NJN zullen hun kennis en ervaring presenteren, opgedaan tijdens de themajaren "Waterkwaliteit". Een ideale manier om op de hoogte te raken van het reilen en zeilen van de huidige NJN. Ook als je natuurhistorisch geïnteresseerd bent, is het symposium aan te bevelen. Het symposium vindt in een aparte ruimte plaats, zodat je ook gewoon met je vrienden kunt doorpraten.

21.00 uur: Officiele sluiting reünie

Om 21.00 uur willen we de reünie officieel afsluiten en gaat de NJN door met haar feest.

21.00 uur: NJN feest

Doorlopende activiteiten

Verder is er doorlopend gelegenheid voor de volgende activiteiten:

Faciliteiten

Kinderopvang

Er is professionele kinderopvang voor kinderen tot 6 jaar aanwezig. Voor babyvoeding, een bedje of box en eventueel wat speelgoed moet je in principe zelf zorgen. Neem even contact op als dat een probleem vormt. Voor de oudere kinderen richten we een creatieve ruimte in. Daar kunnen zij zich amuseren maar er is geen echt toezicht. De komst van kinderen moet van tevoren worden opgegeven (kosten per kind fl 15,= exclusief de maaltijden)

Lunch en warme maaltijd

Voor degene die dat willen is er een eenvoudige lunch te bestellen voor fl 8,50. 's Avonds zijn er twee soorten warme maaltijden verkrijgbaar als je dat nu opgeeft (kosten fl 14,50 pp). Alle maaltijden zijn zowel vegetarisch als niet vegetarisch verkrijgbaar, je moet dat aangeven op het aanmeldingsformulier.

Participatie deelnemers