Weblog van Annemiek.
Mindsettings to the web
Sfeerbeelden
Categories: Stories

Ik zit te broeden al een paar dagen. Ik keek naar de tv en ineens hoorde ik het: het woord SFEERBEELDEN. Het verband dat ik niet zag had te maken de nieuwe zenderindeling bij de publieke omroep, een jongerenzender met merkwaardigerwijs een combi van jongerenprogramma’s en voetbal (?!) daarnaast nog twee andere smaken kwa zenders. Om een idee te krijgen hoe de nieuwe zender eruit zou gaan zien maakte men gebruik van SFEERBEELDEN.
Bah! Het is dat deze weblog tekstminded is anders had ik je al lastig gevallen met een sfeerbeeld van het woord sfeerbeeld. Ik word er wat agressief van en krijg hevig de kriebels om op zoek te gaan naar een stapel oude tijdschriften zoals je die bij de tandarts/kapper vindt, als stories, prive en wat dacht je van de margriet. En eens even flink erbij te krassen, a-la Brood om ook eens een SFEERBEELD te maken, maar dan van het wereldje dat zwelgt in dit soort modieuze trendy zaken. Het valt me wat tegen dat Wim de Bie in zijn weblog er nog geen parodie op heeft gemaakt. Misschien ga ik me nog wel te buiten aan de aanschaf van een stuk karton ter grootte van A6-A9 ( die er ook niet moet komen) om me daarop uit te leven. Wil je een sfeerbeeld? Wat dacht je van dit?
Genoeg sfeerbeeld?

Comments are closed.