Weblog van Annemiek.
Mindsettings to the web
Best wel
Categories: Timeline

Wil je deze PDF even tweeten? Best wel, maar wacht ff. Een JPG kan je prima linken aan een tweet, maar een PDFje? Hee, dat gaat niet zomaar. Think! Daar zit ik met myphone 3Gs in de hand. Okee, mailtje openen met PDF erin – downloaden op de phone, then; P openen met Stanza/EveryNote/ PDFreader? Hmm, alle drie de apps brengen me niet verder. Ik dacht er aan, de PDF in de app Dropbox te gooien, in de Public bak ervan, maar hoe zou dat kunnen? En als ik hem dan in de public bak heb, hoe weet ik dan wat de URL is van die bak. Want die URL zou ik dan kunnen tweeten, was bedacht. Hmm, ik blijf met een clifhanger zitten. Ja, de PDF is getweet, PDF op een siteserver geplaatst (buiten de phone om), daarna URL getweet. Ach, het is weer een van die vele levensvragen die zo eens op je pad komen, best wel. How time flies. Are you still with me?

Comments are closed.