Weblog van Annemiek.
Mindsettings to the web
Videocast 4, Texel verkenningen
Categories: Podcast

Videocast 4, Texelverkenningen, verkrijgbaar via www.annemieks.net/podcast. Via deze site kan je je abonneren op mijn eigen podcasts.

Tussen kerst en oud & nieuw 2005 ben ik een paar dagen op Texel geweest, in goed gezelschap. We waren in de Stolpboerderij ‘De Heerlijkheid’ van Elske en Peter Tromp. Hun boerderij ligt vlakbij de hoofdingang van de Slufter. Voor diegene die niet zo bekend zijn op Texel, deze vallei met een open verbinding naar de Noordzee ligt halverwege het eiland voorbij het dorp De Koog. De Slufter is een prachtige vallei, waar je uitgebreid kan wandelen. We hebben er een voor ons nieuwe vogelsoort waargenomen, nl. de grote pieper. De videocast is een beeldimpressie van de rondreis en duurt ongeveer 10 minuten.

Links:
Vogelreservaat De Slufter & Natuurgebied De Muy www.nationaalparktexel.nl

Comments are closed.