Weblog van Annemiek.
Mindsettings to the web
Podwandeling Amelisweerd
Categories: Timeline

Het historische landgoed Amelisweerd ten Zuidoosten van Utrecht staat erg in de belangstelling, vanwege een nieuwe opgestelde beheervisie voor de gemeente Utrecht. De aanbevelingen die hierin gedaan worden roepen discussie op. Ze hebben betrekking op vernieuwing van bomenlanen door (gedeeltelijke) bomenkap en hebben betrekking op parkeerplaatsen. De belangengroep Vrienden van Amelisweerd hebben een eigen rapport geschreven, zij zijn het op diverse punten niet eens met de visie.
Wil je hier meer van weten, loop dan zelf de uitgezette wandeling in Amelisweerd en luister naar de plannen via je eigen MP3 speler, doe mee met de podwandeling via: www.dutchnature.com/podwandelingamelisweerd

Comments are closed.