Weblog van Annemiek.
Mindsettings to the web
Over the top
Categories: Timeline

Voor het afscheid van een collega hebben we nog eens een blog gemaakt. Voor je de lol die je er zelf aan hebt, zeker een aanrader! Wij schreven de teksten alsof hij het zelf had geschreven, zo kon hij zijn “eigen” blog nog eens terug lezen (is dat wel verstandig). Er waren diverse kitchpagina’s gemaakt, zoals de pagina “Gouwe Ouwe” met filmbeelden van gedateerde tv series (zijn favorieten) als Flipper, Swiebertje en The pink panther. Zo was er ook de pagina ” Tegelwijsheden”.
Even wat highlights: ” Als het min tien is in april, is het weer een beetje kil.”(Weerman: Piet Paulusma), ” Liever een muts, dan koude oren” en ” Ergens met kop en schotel bovenuit steken”. Die laatste is misschien wat voor Herman Finkers. Misschien mijn ” Comments off” , maar even aan laten 😉

Comments are closed.